خطبه های هدایتگرانه حضرت زهراء(س) و رسوایی چهره نفاقامام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه حضرت زهراء(س) با ایراد خطبه های هدایت گرانه خود، چهره زشت نفاق را رسوا کرد، گفت: امتحانی که سعادت و شقاوت انسان در گرو قبولی و رد آن است، امتحان در ولایت و حاکمیت خداست.
انبار مخفی تسلیحات اتمی آمریکادر حالی که آمریکا تلاش می کند بزودی بمب های اتمی خود را در پایگاه های ناتو در ایتالیا و دیگر کشورهای اروپا با بمب های اتمی پیشرفته تری جایگزین کند، ایتالیایی ها این حضور نظامی آمریکا را عامل ناامنی در قاره سبز می دانند.
ایران اسلامی
علیپور؛ از ۱۵ میلیون تا ۹۹۹ میلیون! قرارداد علیپور با پرسپولیس تمدید می شود که البته امری طبیعی است اما جالب اینکه تا پایان سال ۹۸ هم قرارداد علیپور میلیاردی نمی شود و قرار شده آن سال قراردادش ۹۹۹ میلیون باشد.
قهرمانی در آسیا همیشه شیرین استآقای گل فوتسال آسیا گفت: قهرمانی آسیا یک افتخار بزرگ برای ما محسوب می شود، افتخاری که هنوز برایمان طعم شیرینی دارد.
ایران اسلامی
زیباکلام: باید دست از «آمریکاستیزی» برداریم«اگر امثال زیباکلام در ایران حاکم بودند، ایران نیز مانند لیبی بود و من و شما باید نگران بودیم که خانواده مان در کدام بازار برده فروشی قرار است به فروش برسند.»
استقبال عربستان از پیش نویس قطعنامه ضدایرانیعادل الجبیر، وزیر امور خارجه رژیم سعودی در گفتگوی اختصاصی با رویترز با تکرار اتهام های واهی گذشته به ایران، از پیش نویس قطعنامه چند کشور غربی برای محکوم کردن ایران با طرح ادعایی ارسال سلاح به یمن استقبال کرد.
علیرضا بیرانوند و تمرین ناکامی السد علیرضا بیرانوند در دیدار مقابل السد قطر به دنبال ششمین کلین شیت آسیایی خود با پیراهن پرسپولیس است و البته کار سختی مقابل خط حمله غیرمهار تیم قطری پیش رو خواهد داشت.
خلوت ترین نقل وانتقالات در انتظار آبی ها فصل جاری لیگ برتر به زودی تمام می شود و باشگاه ها در بازار نقل و انتقالات به دنبال تمدید قرارداد ستاره ها و همین طور جذب بازیکنان جدید خواهند بود. در این بین بازیکنانی هم باید از تیم های خود خداحافظی کنند.
طرح اردوغان برای تشکیل نیرویی ویژه برای مقابله با ناتویک رسانه ترکیه ای به نقل از یکی از مقام های نزدیک به «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور این کشور مدعی شد که رئیس جمهور ترکیه قصد دارد نیرویی ویژه را برای مقابله با ناتو شکل دهد.
عصر ترجیح مدیریت جهادی بر دیوان سالاریمردم ایران در ۲۲ بهمن امسال به رغم مشکلات متعدد به ویژه در حوزه اقتصادی، برای سی و نهمین بار پیاپی بصیرت و کمال سیاسی خود را به اثبات رساندند.
واژگونی تریلر نفت کش در رودخانهرییس اداره حفاظت محیط زیست پلدخترگفت: بر اثر واژگون شدن تریلرنفتکش در جاده پلدختر – خرم آباد روخانه کشکان آلوده شده است.